Er takara blommevin glutenfri?

Takara Plum Wine er ikke glutenfri.

Takara Plum Wine er lavet med hvide ris, som indeholder gluten. Gluten er et protein, der findes i hvede, rug og byg. Det findes også i nogle andre kornsorter, såsom havre. Folk, der har cøliaki eller glutenintolerance, kan ikke spise fødevarer, der indeholder gluten.

Hvis du leder efter en glutenfri blommevin, er der et par mærker, du kan vælge imellem. Nogle af disse mærker inkluderer:

* Choya Umeshu

* Hakutsuru Umeshu

* Kikkoman blommevin

Disse mærker af blommevin er lavet med enten ren ris eller frugt, og de indeholder ingen gluten.