Imaju li hrenovke gluton u sebi?

Odgovor je:varira

Hrenovke su vrsta kobasice koja se obično pravi od mljevene svinjetine ili govedine. Neke hrenovke sadrže i punila, poput pšeničnog brašna ili krušnih mrvica. Pšenično brašno sadrži gluten, tako da hrenovke koje sadrže pšenično brašno nisu bez glutena. Međutim, dostupni su i hrenovke bez glutena koje se prave od alternativnog brašna, poput rižinog brašna ili krumpirovog brašna.