Ar quorn maistas tinka halal dietai?

Taip, Quorn maisto produktai tinka halal dietai. Quorn mėsos pakaitalai gaminami iš mikoproteino – grybelio, kuris auginamas kontroliuojamoje aplinkoje ir nuimamas, kai subręsta. Gamybos procesas apima fermentaciją, panašią į tai, kaip auginami grybai. Quorn produktuose nėra jokių gyvūninės kilmės ingredientų, todėl jie tinka tiek vegetariškai, tiek halal dietai. Be to, „Quorn“ gavo „halal“ sertifikatą iš įvairių islamo organizacijų ir subjektų, tokių kaip „Halal Food Authority“ ir Amerikos islamo maisto ir mitybos taryba.