Er takara plommevin glutenfri?

Takara Plum Wine er ikke glutenfri.

Takara Plum Wine er laget med hvit ris, som inneholder gluten. Gluten er et protein som finnes i hvete, rug og bygg. Det finnes også i noen andre kornsorter, for eksempel havre. Personer som har cøliaki eller glutenintoleranse kan ikke spise mat som inneholder gluten.

Hvis du er ute etter en glutenfri plommevin, er det noen få merker du kan velge mellom. Noen av disse merkene inkluderer:

* Choya Umeshu

* Hakutsuru Umeshu

* Kikkoman plommevin

Disse merkene av plommevin er laget med enten ren ris eller frukt, og de inneholder ikke gluten.