Как да разберете дали вашата сметана за кафе е без глутен?

Сметаната за кафе обикновено не съдържа глутен. Въпреки това, някои марки може да съдържат съставки, съдържащи глутен, като пшеница или ечемик. Ако имате целиакия или сте чувствителни към глутен, важно е да прочетете внимателно етикета на вашата сметана за кафе, за да сте сигурни, че е без глутен.

Ето няколко съвета за избор на сметана за кафе без глутен:

* Потърсете етикет, на който пише „без глутен“.

* Проверете списъка със съставки за съставки, съдържащи глутен, като пшеница, ечемик или ръж.

* Ако не сте сигурни дали сметана за кафе не съдържа глутен, свържете се с производителя.

Ето някои марки сметана за кафе без глутен:

* Кафе-Мате

* Международна наслада

* Толкова вкусно, без млечни продукти

* бадемов бриз

* Орехово зърно

Ако все още не сте сигурни дали вашата сметана за кафе не съдържа глутен, говорете с вашия лекар или регистриран диетолог.