Mají ovocné přesnídávky pšenici?

Ne všechny ovocné svačiny mají pšenici, ale mnohé ano.

Pšenice je běžný alergen, takže mnoho výrobců ovocných přesnídávek vyrábí své produkty bez pšenice. Některé ovocné svačiny však obsahují jako přísadu pšeničnou mouku nebo pšeničný škrob.

Pokud jste alergičtí na pšenici, je důležité, abyste si před konzumací ovocných přesnídávek pečlivě přečetli etikety se složkami.