- | Food & Drink >> Jídlo a pití > >> Zdravé recepty >> Vegetariánské recepty
Které alkoholické nápoje jsou vegetariánské?
- Pivo:Většina piv se vyrábí z ječmene, vody, chmele a kvasnic, které jsou všechny rostlinné složky. Některá piva však mohou být filtrována produkty živočišného původu, jako je želatina nebo vyzina, takže pokud jste striktně vegetariáni, je důležité zkontrolovat štítek.
- Víno:Víno se vyrábí z fermentovaných hroznů, které jsou vhodné pro vegany. Některá vína však mohou být pokutována nebo filtrována produkty živočišného původu, takže pokud máte obavy, vyplatí se zkontrolovat etiketu.
- Cider:Cider se vyrábí z fermentovaných jablek a je obvykle vhodný pro vegetariány. Některé mošty však mohou být slazené medem, který není vhodný pro vegany, takže se vyplatí zkontrolovat etiketu.
- Destiláty:Většina lihovin, včetně vodky, ginu, whisky a rumu, se vyrábí z destilovaných rostlinných materiálů, a jsou proto vhodné pro vegetariány. Některé ochucené lihoviny však mohou obsahovat složky živočišného původu, takže je důležité zkontrolovat štítek.
- Likéry:Některé likéry, jako je Baileys Irish Cream, obsahují mléčné výrobky, a proto nejsou vhodné pro vegetariány. Existuje však mnoho dalších likérů, které jsou veganské, takže se vyplatí zkontrolovat etiketu.
V případě pochybností je vždy nejlepší zkontrolovat etiketu nebo kontaktovat výrobce, aby potvrdil, zda je alkoholický nápoj vhodný pro vegetariány.
Previous:Můžete pít kávu, pokud jste vegetarián?
Next: No
Jídlo a pití
Vegetariánské recepty
- Můžete použít Dry Dill hlavy pro Pickles
- Jak si vyrobit syrové zeleniny Pyré (7 schodů)
- Co Váže Houby dohromady, aby Mushroom Burgers
- Vaření Čas na Tomato Canning
- Jak mohu Season Kale
- Jak Pečeme půl lilek
- Můžete použít jogurt na smetaně špenát
- Co jsou to strouhané potraviny?
- Jak čistit Guava
- Jak vařit Okra v peci