Je v hranolkách pšenice?

Hranolky obvykle neobsahují pšenici jako přísadu. Obvykle se připravují z brambor, které se nakrájí na nudličky a poté se smaží na oleji. Některé restaurace však mohou používat pšeničnou mouku jako obal na hranolky nebo je mohou smažit na oleji, který se používá k vaření jiných jídel obsahujících pšenici, jako jsou cibulové kroužky. Pokud trpíte alergií nebo intolerancí na pšenici, je důležité se před objednáním hranolek zeptat na složení a způsob přípravy.