Indeholder chokolademælkpulverblanding gluten?

Chokolademælkpulverblanding kan eller kan ikke indeholde gluten, afhængigt af de anvendte ingredienser. Gluten er et protein, der findes i hvede, byg og rug, og nogle blandinger af chokolademælkpulver kan indeholde disse ingredienser i form af maltsmag eller hvedestivelse. For at sikre, at en chokolademælkpulverblanding er glutenfri, skal du tjekke ingredienslisten omhyggeligt eller se efter produkter, der specifikt er mærket som "glutenfri".