Μπορεί να ονομαστεί μια σοκολάτα αν δεν περιέχει γάλα ή στερεά;

Όχι, μια σοκολάτα δεν μπορεί να ονομαστεί σοκολάτα αν δεν περιέχει γάλα ή στερεά. Σύμφωνα με τον FDA, η σοκολάτα ορίζεται ως ένα τρόφιμο που παρασκευάζεται από καβουρδισμένους και αλεσμένους κόκκους κακάο, ζάχαρη και βούτυρο κακάο. Η σοκολάτα γάλακτος περιέχει στερεά γάλακτος, ενώ η μαύρη σοκολάτα περιέχει στερεά κακάο. Εάν ένα προϊόν δεν περιέχει γάλα ή στερεά, δεν μπορεί να ονομαστεί σοκολάτα.