Είναι χωρίς γλουτένη Kosher για το Πάσχα;

Η γλουτένη είναι μια πρωτεΐνη που βρίσκεται στο σιτάρι, τη σίκαλη και το κριθάρι. Δεν είναι κοσέρ για το Πάσχα. Τα προϊόντα που επισημαίνονται ως "χωρίς γλουτένη" δεν είναι απαραίτητα kosher για το Πάσχα, καθώς μπορεί να περιέχουν άλλα συστατικά που δεν επιτρέπονται κατά τη διάρκεια των διακοπών, όπως διογκωτικά ή δημητριακά που είναι Kitniyot.