Απαγορεύονται τα τσιπ Cheetos για τους μουσουλμάνους;

Η απάντηση είναι:όχι

Εξήγηση:

Δεν υπάρχουν συστατικά στο Cheetos που να είναι απαγορευμένα για τους μουσουλμάνους. Αν και το άρωμα τυριού περιέχει ένζυμα που προέρχονται από χοιρινό κρέας, όλα τα συστατικά υποβάλλονται σε επεξεργασία σε σημείο που τα ένζυμα έχουν μετουσιωθεί και δεν μπορούν πλέον να λειτουργήσουν ως ένζυμα.