Onko hedelmävälipaloissa vehnää?

Kaikki hedelmävälipalat eivät sisällä vehnää, mutta monet sisältävät.

Vehnä on yleinen allergeeni, joten monet hedelmävälipalojen valmistajat tekevät tuotteistaan ​​vehnätöntä. Jotkut hedelmävälipalat sisältävät kuitenkin ainesosana vehnäjauhoa tai vehnätärkkelystä.

Jos olet allerginen vehnälle, on tärkeää lukea hedelmävälipalojen ainesosien etiketit huolellisesti ennen niiden nauttimista.