Zit er in garnalensaus melk?

Garnalensaus bevat doorgaans geen melk als ingrediënt. Het wordt meestal gemaakt van garnalen, kruiden en andere smaakmakers, zoals knoflook, gember en chilipepers. Sommige varianten van garnalensaus kunnen echter melk of zuivelproducten bevatten. Als u allergisch bent voor melk of veganist bent, kunt u dus altijd de ingrediëntenlijst controleren voordat u deze consumeert.