Ali je cheerios z medenimi orehi varen za alergije?

Cheerios z medenimi orehi vsebujejo naslednje sestavine:

* Polnozrnati oves

* Sladkor

* Sirup iz rjavega sladkorja

* Med

* Sol

* Trikalijev fosfat

* Naravna aroma mandljev

* BHT za svežino

Informacije o alergijah: Honey Nut Cheerios vsebuje oves , vrsta žita. Ljudje s celiakijo ali alergijo na pšenico ne smejo uživati ​​Cheerios z medenimi orehi.

Ta izdelek je prav tako proizveden na opremi, ki obdeluje tudi izdelke, ki vsebujejo pšenico zato lahko vsebujejo sledi pšenice.

Cheerios z medenimi orehi ne vsebuje sojo, mlečne ali jajčne izdelke, zato je lahko primeren za ljudi s temi alergijami. Vendar je vedno pomembno, da natančno preberete oznako sestavine in preverite morebitno navzkrižno kontaminacijo.

Če imate kakršna koli vprašanja ali pomisleke o tem, ali so Cheerios z medenimi orehi varni za vas, je vedno najbolje, da se pogovorite s svojim zdravnikom ali alergologom.