Kan en choklad kallas om den inte innehåller mjölk eller fasta ämnen?

Nej, en choklad kan inte kallas choklad om den inte innehåller mjölk eller fasta ämnen. Enligt FDA definieras choklad som en mat gjord av rostade och malda kakaobönor, socker och kakaosmör. Mjölkchoklad innehåller fasta mjölkämnen, medan mörk choklad innehåller fast kakao. Om en produkt inte innehåller mjölk eller fasta ämnen kan den inte kallas choklad.