Är takara plommonvin glutenfritt?

Takara Plum Wine är inte glutenfritt.

Takara Plum Wine är gjord på vitt ris, som innehåller gluten. Gluten är ett protein som finns i vete, råg och korn. Det finns också i vissa andra spannmål, som havre. Människor som har celiaki eller glutenintolerans kan inte äta mat som innehåller gluten.

Om du letar efter ett glutenfritt plommonvin finns det några märken du kan välja mellan. Några av dessa märken inkluderar:

* Choya Umeshu

* Hakutsuru Umeshu

* Kikkoman plommonvin

Dessa märken av plommonvin är gjorda av antingen rent ris eller frukt, och de innehåller inget gluten.