Takara erik şarabı glutensiz mi?

Takara Erik Şarabı glutensiz değildir.

Takara Erik Şarabı, gluten içeren beyaz pirinçten yapılır. Gluten buğday, çavdar ve arpada bulunan bir proteindir. Yulaf gibi diğer bazı tahıllarda da bulunur. Çölyak hastalığı veya gluten intoleransı olan kişiler gluten içeren gıdaları yiyemezler.

Glutensiz erik şarabı arıyorsanız tercih edebileceğiniz birkaç marka var. Bu markalardan bazıları şunlardır:

* Choya Umeshu

* Hakutsuru Umeshu

* Kikkoman Erik Şarabı

Bu erik şarabı markaları ya saf pirinçten ya da meyveden yapılır ve gluten içermez.